Plante adaptogene

Plante adaptogene

PLANTELE ADAPTOGENE îți ajută organismul să fie mai puternic în fața stresului emoțional și fizic. Sunt antidepresive, antioboseală, antiinfecțioase și reparatorii.

Cele mai puternice plante adaptogene sunt:  
Ciuperca Reishi - “calmează spiritul”. Reduce anxietatea, insomniile, combate starile de oboseală scade sau crește, după caz, tensiunea sanguină.

He Shou Wu - “Fo Ti”. Încetinește procesul de îmbătrânire al organismului, stimulează creșterea părului, efecte extraordinare asupra sistemului nervos, ajută la îmbunătățirea memoriei, fiind un ajutor de nădejde pentru studenți în perioadele de sesiune.

Astragalus - “conducatorul galben”. Acordă o susținere importantă sistemului imunitar, inimii, ficatului și este un adjuvant terapeutic în cazul persoanelor care suferă de cancer.

Busuiocul Indian - “Tusli”. Este un puternic analgezic natural, oferă protecție împotriva radiațiilor, alină durerile de cap, reduce stresul și simptomele răcelilor, tratament pentru probleme digestive, diabet și colesterol ridicat.

Panax Ginseng - are proprietăți anti-inflamatorii, ajută la echilibrarea nivelului de zahăr din sânge, are proprietatea de a inhiba dezvoltarea anumitor caracteristici asociate cancerului, induce o stare generală de bine, dă organismului un boost de energie.

Cordyceps  - “Ginseng-ul Ciupercilor”. Are efect extrem de eficient în cazurile de epuizare fizică și psihică, ajută la tratarea afecțiunilor respiratorii și pulmonare, creșterea performanțelor sportive, creșterea libidoului, fortificarea sistemului imunitar, calmează sistemul nervos.

Schizandra - “fructul celor cinci arome”. Are cele cinci gusturi: acru, dulce, sarat, amar si iute. Cea mai de pret calitate a acestui fruct este reprezentata de efectul puternic antionxidant, este un foarte bun tonic al organismului, facilitează eliminarea stării de anxietate și îmbunătățește memoria și vigilența mentală.

Ashwagandha - “ginsengul indian. Ne ajută să ne recăpătăm echilibrul emoțional, concentrarea și rezistența, are o proprietate anticancerigenă extrem de puternică.

Maca - este extrem de bogată în minerale și  substanțe nutritive, extrem de eficientă în tratarea oboselii, îmbunătățirea performanțelor sexuale în cazul bărbaților și în tratamentul anxietății.

Rhodiola Rosea - “radacina de aur”. Este eficientă în tratarea depresiei, îmbunătățește starea generală de sănătate datorită interacțiunii acesteia cu nivelul dopaminei și al serotoninei din creier.

Mergeți în magazinele noastre goo.gl/jQud31 și cereți produsele pe bază de plante adaptogene!

Lasă un comentariu

Toate câmpurile sunt obligatorii

Nume:
E-mail: (nu este public)
Comentariu:
Introdu codul Captcha: