STEMSINERGIC 2XFLACOANE SYNERGY PLANT

Nou

REGENERARE CELULARA REFACE SISTEMUL NERVOS ECHILIBRU HORMONAL SI IMUNITAR

More details

DVR

Momentan nu primim comenzi.

More info

  Acest kit are 2 componente menite sa eficientizeze efectele curei de stimulare a celulelor stem adulte din organism

  INGREDIENTE/FLACON -miere de albine -301,79gr,laptisor de matca-30,24gr,coacaze negre (ribes nigrum) extract uscat din fructe cu min 3% polifenoli (maltodextrina) -15,12 gr,armurariu (silybum marianum) extract hidroalcoolic din fructe 40-50:1 in baza de maltodextrina -10,08gr,sunatoare (hypericum perforatum) extract cu 0.3% hypericina -1,008gr,ginseng indian (withania somnifera) extract hidroalcoolic uscat 4:1 (guma arabica) -0,756gr,ganoderma (ganoderma lucidus) extract hidroalcoolic uscat 6:1-0,504gr,frunze de maslin (olea europaea) extract hidroalcoolic uscat cu minim 18% oleoeuropeina -0,504gr

  STEMSINERGIC 1-este un amestec in miere,de ingrediente vegetalesi apicole ce contine:

    -laptisor de matca-stimuleaza regenerarea celulelor sistemului nervos,ceea ce pana de curand nu se credea a fi posibil.Dar,regenerarea sistemului nervos nu este singurul efect,acest produs apicol ajutand la echilibrarea secretiei endocrine si exocrine a unor glande cum ar fi gonadele(adica testiculele la barbati si ovarele la femei), hipofiza sau pituitara.

    -armurariu (silybum marianum) este un antioxidant foarte puternic,care potenteaza puternic proprietatile laptisorului de matca,deoarece il conserva mai bine si ii accentueaza efectele benefice asupra ficatului,pancreasului.

    -coacaze negre (ribes nigrum)- sunt sub forma extractului uscat ,foarte bogate in pigmenti antocianici ,care au efect antiviral,inhiba cresterea formatiunilor tumorale,protejeaza vasele de sange de procesele degenerative.

    -ashwagandha (withania somnifera)- este cunoscut si sub numele de ginseng indian fiind considerat din multe puncte de vedere mai puternic decat omologul sau chinez.Ginsengul indian este printre cele mai puternice stimulente imunitare din lume,regland si activitatea sistemului nervos.Nu in ultimul rand aceasta planta,la fel ca si laptisorul de matca,stimuleaza fertilitatea,atat la barbati cat si la femei.

  MOD DE ADMINISTRARE -pe parcursul zilei pe stomacul gol se iau cate 2-6 lingurite pt adulti ,cate 1-3 lingurite pt copiii de 6-14 ani,1 lingurita pt copiii de 3-6 ani.Doza uzuala pentru adulti este de 2-3 lingurite/zi.Seara inainte de culcare se ia produsul STEMSINERGIC 2.

  INDICATII -adjuvant in afectiuni ale sistemului nervos:scleroza multipla,maladia Parkinson,pareze diverse,SLA,probleme neurologice post-traumatice.

                    -tulburari psiho-emotionale:insomnie,depresie,sindroame anxios-depresive,sindrom de oboseala cronica,atacuri de panica.

                    -adjuvant in bolile tumorale,eficient si in sustinerea chimio-radio-terapiei

                    -deficiente imunitare cronicizate,traduse prin sensibilitate la infectii respiratorii,reno-                                  urinare

                    -boli degenerative(articulare,musculare,nervoase,oculare etc)

                    -infertilitate masculina si feminina

     PRECAUTII -produsul contine aproximativ 80% miere,aportul de hidrati de carbon fiind socotit ca atare de catre diabetici.

     CONTRAINDICATII -sarcina,copii cu varsta sub 3 ani,alergie la produsele apicole (laptisor de matca ,miere) sau la oricare dintre ingredientele produsului.

     PREZENTARE -flacon de 250ml


  STEMSINERGIC 2 -este un supliment sub forma de capsule ,cu rol de detoxifiere si stimulare a formarii si migrarii celulelor stem.Amestecul de zeolit silicic si extracte contine urmatoarele principii active:polizaharide,polifenoli (acid clorogenic,acid cafeic),rezine,clinoptilolit.

  INGREDIENTE /CAPSULA -zeolit silicic(tuf zeolitic mineralizat cu 83% clinoptilolit) pulbere cu granulatie de max 400microni -399mg,aloe ferox(aloe ferox) suc granulat -114mg,anghinare (cynara scolymus) extract apos din frunze cu 2.5% derivati de acid cafeic-57 mg,capsula tare de gelatina.

    Anghinarea -(cynara scolymus) -este un puternic tonic amar,cu efect drenor hepato-biliar,diuretic si care contribuie la mentinere astructurii si functionabilitatii normale a ficatului.

    Zeolitul silicic -este cunoscut pt efectul sau de absortie a metalelor grele ori radioactive din organism,dar si pentru faptul ca protejeaza rinichii si le stimuleaza activitatea,ca ajutal la eliminarea bilirubinei,creatininei si ureei in exces.

    Aloe ferox (aloe ferox) -este un puternic laxativ si diuretic,fiind un detoxifiant fenomenal si totodata un excelent imunostimulent.

  MOD DE ADMINISTRARE -Se ia in doza unica ,seara inainte de culcare la adulti 2-3 cps,copii 6-14 ani 1-2 cps,copii 3-6 ani 1 cps.In timpul zilei se ia STEMSINERGIC 1.

  INDICATII  -intoxicatie cu metale grele,radioactive ori cu poluanti de genul pesticidelor,pulberilor industriale.

                     -constipatie,tulburari de tranzit intestinal(sindromul colonului iritabil)

                     -retentie de lichide

                     -adjuvant in insuficienta renala 

   PRECAUTII -poate inactiva unele metale(litiu,fier,magneziu) din medicamente sau suplimente alimentare,la administrarea concomitenta.

   CONTRAINDICATII- nu se cunosc

   PREZENTARE -FLACON CU 50 CPS 

  CE SUNT CELULELE STEM?

  Sunt celule care au abilitatea de a se auto-multiplica practic la nesfarsit,putandu se diferentia si crea orice tesut sau organ din corpul uman.Viata nu ar fi posibila fara aceste celule stem,care sunt cele care construiesc diferitele organe ale fatusului inainte de nastere,in aceasta etapa a vietii echipa de constructori fiind foarte rapida si membrii ei fiind numiti "celule stem embrionare".Dupa nastere acestea sunt inlocuite de o alta echipa de constructori,ceva mai lenta,dar la fel de iscusita ,si anume "celule stem adulte",care sunt produse in maduva spinarii si intervin unde este necesar.La nevoie ele se divid si creeaza celule ale sistemului imunitar,sau celule din tesutul osos,sau din tesutul muscular sau din cel nervos etc.Oriunde este nevoie de ele,acestea intervoin si ne ajuta sa ne refacem si sa fim sanatosi.

    flacon cu 50capsule

    PRODUSUL ESTE PE BAZA DE MIERE ,IMEDIAT DUPA DESCHIDERE VA FI PASTRAT BINE INCHIS,FERIT DE LUMINA SI CALDURA,NU MAI MULT DE 3 LUNI.A SE PASTRA BINE INCHIS,FERIT DE UMIDITATE SI CALDURA.PRODUSUL ESTE UN SUPLIMENT ALIMENTAR SI NU TREBUIE SA INLOCUIASCA UN REGIM ALIMENTAR VARIAT SI ECHILIBRAT SI UN MOD DE VIATA SANATOS.A NU SE DEPASI DOZA RECOMANDATA PENTRU CONSUMUL ZILNIC.

  PRODUCATOR SC SYNERGY PLANT PRODUCTS SRL 

  TELEFON COMENZI 0786/127684

17 alte produse în aceeași categorie