GANODERMAX 60CPR DP

Nou

Ganoderma conține substanțe active dintre cele mai valoroase: alcaloizi, enzime, vitamine, polizaharide, albumine vegetale și germaniu organic. Conform studiilor efec­tuate, Ganoderma conține o cantitate de 4-6 ori mai mare de germaniu organic decît cea prezentă în Ginseng.

More details

DACIA PLANT

Momentan nu primim comenzi.

More info

De mii de ani, Ganoderma (sau Lingzhi în denumirea tradițională) a fost considerată de către medicina chineză un remediu miraculos, care crește longevitatea și vindecă multe boli. Ganoderma face parte din marea familie a ciupercilor și datorită faptului că este dificil de recoltat, se cultivă. Cele mai eficiente sunt ciupercile tinere, în creștere, cu gust dulce-amărui.
Ganoderma conține substanțe active dintre cele mai valoroase: alcaloizi, enzime, vitamine, polizaharide, albumine vegetale și germaniu organic. Conform studiilor efec­tuate, Ganoderma conține o cantitate  de 4-6 ori mai mare de germaniu organic decît cea prezentă în Ginseng. Germaniul organic îmbunătățește circulația sângelui, mărește capacitatea de oxigenare corporală, îmbunătățește metabolismul și previne degenerescența celulară. Polizaharidele sunt imunostimulatoare. Albumina vegetală din ganoderma are o valoare biologică exceptională, similară albuminei animale, fiind astfel o sursă  eficientă de proteine.

Ganoderma (Ganoderma lucidum) -350mg - extract 22% in polizaharide

CĂTINA (Hippophae rhamnoides) - 150mg - extract 10:1
Cătina este una din cele mai eficiente plante din flora medicinală românească și mondială. Fructul de cătina conține de doua ori mai multă vitamina C decât măceșul și de 10 ori mai mult decât citricele. În fructele coapte conținutul depășește 400-800 mg la 100 g suc proaspăt. Alte vitamine prezente în fruct sunt A, B1, B2, B6, B9, E, K, P, F. Mai regăsim celuloză, betacaroten (într-un procent net superior celui din pulpa de morcov), microelemente ca fosfor, calciu, magneziu, potasiu, fier și sodiu, uleiuri complexe, etc.

excipienti: Celuloză microcristalină, Aerosil

Actiuni

antibacter­ian, antiinflamator, antitusiv, antispastic, analgezic, antitumoral, antioxidant, antireumatic, antistres, antitrombotic, diuretic, detoxifiant, protector hepatic, expectorant, eupeptic, imunomodulator, imunostimulator, tonic cardiac, hepatotonic, hepatoprotector, reglează tensiunea arterială, circulația sanguină și functia respiratorie, reglează tranzitul intestinal, funcția pancreasului, crește rezistența la frig,regenerator,remineralizant stimulent imunitar, vitalizant, mărește longevitatea, conferă protecție contra reacțiilor adverse din tratamentele cu citostatice si de radioterapie, vitaminizant.


Indicatii

se utilizează ca adjuvant în: afectiuni generate de scădere a imunității, carenta de minerale si vitamine, infecții recidivante (respiratorii, urinare, sinuzale etc), hepatite cronice virale, afecțiuni cardiace (cardiopatii diverse, insuficiență cardiacă), afecțiuni digestive, diabet zaharat, cefalee recidivantă, migrene, reumatism cronic degenerativ, insuficiență circulatorie cerebrala și periferica, tromboflebite, sindrom posttrombotic, varice hidrostatice, tulburari psihoemotionale (depresii, anxietate, atac de panică), insomnie, tulburări de memorie, astenie fizică și psihomentală, stres prelungit,tulburari de crestere la copii, adjuvant în boli neoplazice.


Administrare

Este foarte important ca planta să fie administrată constant,  pentru ca efectele dorite să apară și să se mențină.
PROFILACTIC: (pentru persoanele care nu suferă de o boală anume, dar doresc sa fie în formă maximă și să-și mențină tonusul tineresc): 2 comprimate de 2 ori pe zi înainte de mese, în cure de 2-3 săptămâni, apoi câte 1 comprimat, de 2ori pe zi (în cure de până la 5-7 luni).
PENTRU ADULȚI ȘI COPII PESTE 14 ANI: 1 comprimat de 3 ori pe zi înainte de mese. In situatii deosebite si/sau dupa sfatul medicului se pot lua si 3ori doua cp pe zi
PENTRU COPII ÎNTRE 7 ȘI 14 ANI: ½-1 comprimate de 3 ori pe zi înainte de mese, după vârstă și sfatul medicului.


Contraindicatii

Se recomandă prudentă și ajustarea tratamentului pentru persoanele care suferă de coagulopatii, vasculopatii, tendiță crescută la sângerare (epistaxis, gastrite și ulcere gastro-duodenale),  tratamente anticoagulante, alergie specifică, gravide, femei care alăptează și copiilor sub 7 ani.

17 alte produse în aceeași categorie